06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Welke vrouw houd er nu niet van om een mooie bos bloemen te krijgen van haar geliefde. Maar deze keer gaan we er zelf voor zorgen, in jouw favoriete smaak en kleuren..

Sinds enige tijd zijn er nieuwe bloemen spuitmondjes op de markt gebracht. Hiermee kan je in één toef, een hele mooie bloem van biologische botercrème maken. Je kunt kiezen uit 7 verschillende soorten bloemen. Het is even oefenen maar als je het onder de knie hebt, is het echt supergaaf om te doen!

Je leert in deze full naked cake workshop de basis technieken van een taart maken. Alleen het bekleden met fondant slaan we over. Door twee verschillende kleuren botercrème op een speciale manier klaar te maken, krijgen we mooie tweekleurige botercrème bloemen. De zijkant van de taart gaat we met lange vingers of iets anders lekkers bekleden.

Minimaal aantal deelnemers:       5 personen

Duur:                                               2,5 tot 3 uur

Waar:                                               op de Kolgans 16 in Deurne

Prijs per persoon:                          € 34,95

Wanneer:                                        check de workshop agenda

Aanmelden kan via het contactformulier op de site of via de telefoon 06-15 499 355. De datums staan vermeld in de workshop agenda. De betaling verloopt via een Tikkie. Bij het ontvangen van jouw betaling is de deelname aan deze workshop definitief.

Bij vragen bel gerust of stuur een berichtje via de whats app, messenger of Facebook.

bloementaart Paulien de Gaaij Masterclas

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2023 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID