06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

De ooievaar komt binnenkort langs en dat wil je graag vieren samen met je vriendinnen en/of familie. Is het dan niet leuk om samen met je vriendinnen de lekkernijen voor jouw babyshower of babyborrel zelf te gaan maken.

Je kunt uit de volgende lekkernijen kiezen voor de babyshower workshops: een babyshowertaart, push-up pops, mini-cupcakes en hoge cakejes of cupcakes en koekjes. In welke kleur we dat gaan doen hangt natuurlijk af of het een jongetje of meisje wordt. 

Voor elke workshop neem ik ook iets lekkers mee, hetgeen jullie kunnen gebruiken ter inspiratie voor jullie eigen creaties. Op verzoek kunnen er ook chocolade taart, cupcakes en hoge cakejes versierd worden. Wilt u van deze optie gebruik maken? Vermeld dit dan graag bij het boeken van deze workshop.

De duur van de workshop is afhankelijk van de uitgekozen lekkernij(en) die jullie gaan maken. Bij ' Onze Thema's ' aan de linkerzijde, vind je alle babyshower workshops met een korte omschrijving. Wat we gaan maken, de aantallen, prijs en de duur.

De workshops worden thuis bij de toekomstige moeder gehouden. Geen geregel met vervoer en alles staat gereed voor het vervolg van jullie babyshowerdag.

Hier enkele voorbeelden van wat je kunt gaan maken in de babyshowr workshop

Lekkernij-Deurne-hoge-cakejes-babyshower-babyborrel
Lekkernij-Deurne-lange-vinger-taart-babyshower-babyborrel 5
Lekkernij-Deurne-push-up-pop-babyshower-babyborrel 1

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID