06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Een nieuwe naam voor een nieuw concept van workshops. Mijn passie en kennis overdragen aan anderen, doe ik met veel liefde en plezier. Maar net dat beetje meer, is wat ik met dit concept wil neerzetten.

Meer de nadruk leggen op het leergedeelte, niet door alleen een werkbeschrijving naar huis te geven. Door niet alleen in de workshops de basistechnieken te delen zoals ik ze geleerd heb. Maar zeker door te leren hoe ik deze technieken heb omgezet naar mijn eigen twist! Plus wat de achterliggende gedachten erachter is. Daarmee wil ik jullie net iets meer leren dan de technieken van de betreffende workshop.

Workshops te vinden, prijzen en datums?
De workshops heb ik onderverdeeld in de categoriën: volwassenen en Ouder & Kind. Naar aanleiding van de Crona zijn er al een tijdje géén workshops gegeven. We pakken het langzaam weer op met de ouder & kind workshop voor Vaderdag. De rest zal langzaam weer volgen. Staat jouw favoriete workshop niet in de agenda, Bel gerust wat de opties zijn, op nummer: 06-15 499 355 of vul het contact formulier in.

Waar worden de workshops gegeven?
Met uitzondering van de kinderworkshops, worden deze bij ons thuis gegeven. Hier voel ik mij goed en heb ik alles bij de hand. De kinderworkshops geef ik op de locatie van de jarige job!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten bij één van mijn workshops nieuwe stijl!

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID