06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Het heerlijk avondje is gekomen, avondje van Sinterklaas. En wat is een heerlijk avondje van Sinterklaas zonder iets lekkers! Wat dacht je ervan om Sint te verwennen met een Full Naked Cake? Samen met al het lekkere snoepgoed van zijn pieterbazen. Ik zeg dat wordt smullen, dus trek snel jouw schort aan we gaan beginnen!

Een Full Naked Cake is een taart die niet bekleed wordt met fondant. De buitenkant die je ziet, is van biologische botercrème gemaakt. Daar plakken we al het lekkers tegen aan en op. Natuurlijk moeten we tussendoor ook zelf even testen, hihi. Als dat maar geen roe op komt te staan! In deze workshop komen de basistechnieken van de taart vullen en afsmeren aanbod.

Minimaal aantal deelnemers:       6 personen

Duur:                                              2,5 tot 3 uur

Waar:                                              op de Albert Schweitzerstraat in Deurne

Prijs per persoon:                         € 44,95

Wanneer:                                       check de workshop agenda

Aanmelden kan via het contactformulier op de site of via de telefoon 06-15 499 355. De datums staan vermeld in de workshop agenda. De betaling verloopt via een Tikkie. Bij het ontvangen van jouw betaling is de deelname aan deze workshop definitief.

Bij vragen bel gerust of stuur een berichtje via de whats app, messenger of Facebook.

 Sinterklaastaart Naked Cake Mammarina Deurne 4 close

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID