06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Als ik met mijn taartopdrachten bezig ben, moet ik regelmatig denken aan mijn workshopdeelneemster Chantal. Tijdens de Ouder & Kind workshop waarin zwarte pieten boltaartjes maakten, zei ze regelmatig. Dat is een goede tip, waarbij ik dacht, oh ja?

Dus geef ik je nu een tip die bij mij op kwam, toen ik bezig was met de Woezel & Pip verjaardagstaart. Deze gaat over hoe je de afbeeldingen voor op de buitenkant van de taart kan voorbereiden.

Want op deze taart komen heel veel karakters voor uit de Tovertuin. Deze snij ik één voor één uit van fondant en plak ze dan op elkaar tot één geheel. Deze manier van werken met fondant, noemen wij ook wel een puzzelplaatje. Het is best een werkje, dat dus ook veel tijd kost. Dus maak ik deze van tevoren klaar, maar hoe hou je ze goed tot dat ze op de taart gaan? Want als je ze laat drogen, worden ze hard en kan je ze niet meer verwerken op jouw taart.

Ik heb ze op een (plastic)plankje gelegd en deze goed ingewikkeld in plasticfolie. Zodat er geen lucht bij de fondant kan komen. Hierdoor blijven de afbeeldingen soepel en kun je goed verwerken op je taart.

Veel succes met deze TIP!

Mammarina Maandagtip voorbereiden met fondant 2019

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2020 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID