06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Meerdere kleuren botercrème geven soms net dat beetje extra aan jouw cupcake of taart. Mijn favoriet is toch wel een geleidelijk overgang van kleuren met een leuke gekleurde streep als detail. Deze maakten ik dus ook voor de bruidsbeurs van April, bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. 

Het gekozen kleurthema was: wit, perzik en goud. Deze kleuren wil ik dan niet alleen in de bruidstaart laten terug komen. Maar ook in het andere gebak. Ik koos om de mini cupcakes op te spuiten in de kleuren wit en perzik.  

Voor deze mini cupcakes gebruikte ik enchanted cream om op te spuiten. Deze is mooi wit van kleur. Dus daarmee kan je mooiere kleuren combinaties maken, dan botercrème. Die wat geler is als basis kleur. 

Ik maakten de mix aan (Funcakes-mix voor Enchanted Cream) volgens het recept. Deelde de cream in tweeën en kleurde de helft in de kleur perzik. In de spuitzak maakten ik met een satéstokje, die in de kleurstof was gedoopt, strepen vanaf de spuitmond naar boven. Daarna voegde ik aan de ene kant de witte cream en aan de andere kant de perzikkleurige cream toe. 

Vervolgens maakten ik een paar test rozetten/toefen, totdat de kleuren goed verdeeld in mijn spuitzak. Daarna kon het echte werk beginnen, met een heel mooi, extra subtiel detail. Dat voor mij echt een extra dimensie geeft aan het vorm geven van de gewenste lekkernijen. 

TIP: Natuurlijk kan je deze ook gebruiken voor het opspuiten van een Naked Cake met toefen. Laat je creativiteit maar de vrije loop, zo ontstaan de mooiste en origineelste lekkernijen van jouw hand!

Mammarina Deurne TIP Maandag kleurige botercème 2019

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2020 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID