06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Wow, heb je hem gezien mijn nieuw ontwerp bruidstaart voor de beurs van gisteren bij Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne?

Ik kreeg zoveel complimenten over het gebruik van het marmer fondant. Dat ik deze tip met jou ga delen, want zo moeilijk is het echt niet! Inderdaad als je weet hoe het moet, hoor ik je denken.

Voor het maken van marmer fondant deel je de totale hoeveelheid fondant door tweeën. De ene helft kleur je in de gewenste kleur en de andere heb ik wit gehouden. Deze kan je natuurlijk ook kleuren, als je wilt. Maak van beide delen fondant een lange rol en draai deze in elkaar. Hierdoor meng je de kleuren gelijkmatig door elkaar. Vervolgens draai je van de fondant een cirkel, zoals op de foto. Nu ga je de fondant uitrollen tot de juiste maat, zodat je jouw taart kan gaan bekleden.

Een TIP: als je de fondant een paar slagen heb uitgerold, bekijk dan welke kant je het mooiste vind. Nu kan je nog beslissen of je de boven- of onderkant het mooist vind en gaat gebruiken!

Zie je wel dat het niet zo moeilijk is, als je inderdaad maar weet hoe het moet.

Mammarina Deurne TIP Maandag marmerfondant 2019

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2020 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID