06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Deze vraag kreeg ik afgelopen week van een moeder van school. Onze dochters hadden heerlijk samen gespeeld en het was tijd om weer naar huis te gaan. Ik had die ochtend verse cupcakes gebakken voor een opdracht.

Ze vroeg aan mij, hoe krijg jij jouw cupcakes zo mooi glad? Hoe bedoel je vroeg ik? Die van mij krijgen zo’n puntje bovenop. Dat komt mij bekend voor, dat heb ik voorheen inderdaad ook wel eens gehad.

Doordat de oven te warm staat, komt het beslag te snel naar boven. Aangezien het midden als laatste zijn vorm krijgt, maakt hij hier een hoedje van, zoals ik dat noem. Zet je oven 10 graden lager en verleng de baktijd van de cupcakes. Blijf er wel bij de eerste keer, om het goed in de gaten te houden. Met hoeveel tijd? Dat is per oven verschillend.

Tevens maakt het ook nog uit of je met een hetelucht of een gewone oven met boven en onderwarmte bakt.

Mammarina Deurne TIP Maandag hoedjes cupcakes 2019

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2020 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID