Kerst, de tijd van gezelligheid en lekker eten met al jouw geliefden bij elkaar. Daar hoort natuurlijk wat lekkers bij! Niets is leuker om dat zelf te maken en daar met z’n allen van te gaan genieten bij de thee, koffie of als dessert.
Rudolf neemt met zijn rode neus prominent plaats op jouw tafel. Want zijn rode neus is heel erg speciaal! In deze workshop gaan we namelijk werken met de nieuwste smaak sensatie op het gebied van chocolade. De chocolade bikkel, deze ga je niet alleen voor zijn mooie rode neus gebruiken. Uiteraard testen we hem eerst zelf!
De basis van deze Rudolf is een full naked cake van 15cm doorsnee en ruim 10cm hoog! Deze taart wordt alleen afgesmeerd met (biologische) botercrème. Met verschillende spuittechnieken gaan we Rudolf verder aan kleden. In deze workshop komen alle basistechnieken van de taart vullen en afsmeren aanbod.
Minimaal aantal deelnemers: 6 personen
Duur: 3 uur
Waar: Albert Schweitzerstraat in Deurne
Prijs per persoon: € 44,95
Wanneer: zie workshop agenda
Aanmelden kan via het contactformulier op de site of via de telefoon 06-15 499 355. De datums staan vermeld in de workshop agenda. De betaling verloopt via een Tikkie. Bij het ontvangen van jouw betaling is de deelname aan deze workshop definitief.
Bij vragen bel gerust of stuur een berichtje via de whats app, messenger of Facebook.