06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Kerst, de tijd van gezelligheid en lekker eten met al jouw geliefden bij elkaar. Daar hoort natuurlijk wat lekkers bij! Niets is leuker om dat zelf te maken en daar met z’n allen van te gaan genieten bij de thee, koffie of als dessert.

Rudolf neemt met zijn rode neus prominent plaats op jouw tafel. Want zijn rode neus is heel erg speciaal! In deze workshop gaan we namelijk werken met de nieuwste smaak sensatie op het gebied van chocolade. De chocolade bikkel, deze ga je niet alleen voor zijn mooie rode neus gebruiken. Uiteraard testen we hem eerst zelf!

De basis van deze Rudolf is een full naked cake van 15cm doorsnee en ruim 10cm hoog! Deze taart wordt alleen afgesmeerd met (biologische) botercrème. Met verschillende spuittechnieken gaan we Rudolf verder aan kleden. In deze workshop komen alle basistechnieken van de taart vullen en afsmeren aanbod.

Minimaal aantal deelnemers:       6 personen

Duur:                                              3 uur

Waar:                                              Albert Schweitzerstraat in Deurne

Prijs per persoon:                         € 44,95

Wanneer:                                       zie workshop agenda

Aanmelden kan via het contactformulier op de site of via de telefoon 06-15 499 355. De datums staan vermeld in de workshop agenda. De betaling verloopt via een Tikkie. Bij het ontvangen van jouw betaling is de deelname aan deze workshop definitief.

Bij vragen bel gerust of stuur een berichtje via de whats app, messenger of Facebook. 

rudolf mini flyer foto

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2023 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID