06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Een bos bloemen maakt het naar mijn mening, in de woonkamer een stuk sfeervoller. Maar als die bloemen ook nog eens eetbaar zouden kunnen zijn? Dan maakte dat mijn dag al compleet. Zie jij jezelf al zitten, samen met een pot thee en dat je uit de bos bloemen iets lekkers haalt!

Ik wel, want ik maak dat bosje bloemen tot werkelijkheid. In de vorm van een bosje overheerlijk geurend cupcake bloemen. En jij kan deze ook maken! Je leert tijdens deze workshop hoe je op een simpele manier van cupcakes ware bloemen maakt. Door middel van verschillende spuittechnieken en het gebruik van fondant. Het boeket bestaat uit ongeveer 12 cupcakes

Minimaal aantal deelnemers:       6 personen

Duur:                                              2 tot 2,5 uur

Waar:                                              op de Albert Schweitzerstraat in Deurne

Prijs per persoon:                         € 39,95

Wanneer:                                       check de workshop agenda

Aanmelden kan via het contactformulier op de site of via de telefoon 06-15 499 355. De datums staan vermeld in de workshop agenda. De betaling verloopt via een Tikkie. Bij het ontvangen van jouw betaling is de deelname aan deze workshop definitief.

Bij vragen bel gerust of stuur een berichtje via de whats app, messenger of Facebook.

Mammarina Post FB bosje cupcakebloemen

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID