06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

De naam van deze workshop vertelt al wat we gaan doen. Namelijk een taart maken met daarop een puzzelplaatje als versiering. Een puzzelplaatje is niets meer dan een afbeelding die je in stukken van verschillende kleuren fondant uitsnijdt. Daarna puzzel je het plaatje weer in elkaar. Zo geef je de afbeelding op de taart een extra dimensie, doordat er diepte ontstaat in de versiering.

Je leert in deze workshop de basistechnieken van een taart maken. Voor de versiering van de taart gaan we een puzzelplaatje maken. Je hebt de keuze uit twee afbeeldingen. Deze gaan we gezamenlijk maken. Je gaat dus met een taart met daarop een puzzelplaatje naar huis.

Minimaal aantal deelnemers:         6 personen

Duur:                                                3 tot 3,5 uur

Waar:                                                op de Albert Schweitzerstraat in Deurne

Prijs per persoon:                           € 42,50

Wanneer:                                         check de workshop agenda

Aanmelden kan via het contactformulier op de site of via de telefoon 06-15 499 355. De datums staan vermeld in de workshop agenda. De betaling verloopt via een Tikkie. Bij het ontvangen van jouw betaling is de deelname aan deze workshop definitief.

Bij vragen bel gerust of stuur een berichtje via de whats app, messenger of Facebook.

Uilentaart Deurne Mammarina shuinboven

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2023 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID