06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

De prints worden naar jouw wens afgedrukt op een frosty of icing sheet. Met het door jou aangeleverde PDF-bestand. Daarom is het verstandig om thuis eerst een proefafdruk te maken. Voordat je het PDF bestand naar ons mailt! Doordat je het bestand aanlevert in een PDF formaat, kunnen wij niets aan het bestand veranderen. 

TIP: plaatst de donkerste foto’s aan de onderkant van de pagina! Dit om te voorkomen dat er strepen kunnen doorlopen in de andere afbeelding(en) van het bestand.

Plaats jouw afbeeldingen altijd ruim binnen het A4 formaat en laat de randen aan de boven-, onder- en zijkanten voor tenminste 2cm vrij. Om zo te voorkomen dat je afbeelding niet helemaal geprint wordt. Elke printer heeft namelijk zijn eigen instellingen en het zou zonden zijn als jouw bestand niet helemaal geprint kan worden.

Voldoet de proefdruk aan jouw wensen en is er genoeg ruimte rondom de afbeelding(en)? Sla deze dan op in een PDF bestand. Nu ben je klaar om je print bij ons te gaan bestellen.

Bestellen doe je zo
Mail je PDF bestand naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en vermeld in je mail op welke sheet: frosty of icing, je deze geprint wilt hebben. We ontvangen natuurlijk ook graag je adresgegevens.

Je ontvangt van ons, zo snel mogelijk de factuur voor jouw bestelling. Zodra we het geld ontvangen hebben, printen we jouw bestand. Als deze op de post gaat, ontvang je weer een mail. Zodat je weet dat hij onderweg is.

 

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID