06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Van boltaartjes kan je alles maken. Wat dacht je van een Minion, prinses of een super gaaf dier. Deze workshop is uitermate geschikt om met een thema te werken.

We gaan een boltaartje van 15cm vullen, afsmeren en bekleden met fondant, net als je bij een echte taart. Daarna staat het versieren op de planning. Hier kan je jouw creativiteit geheel laten gaan van Minion tot verjaardagsvarkentje! Jij bent de baas.

Natuurlijk moet jouw boltaartje veilig mee naar huis, om daar getoond te worden aan alle andere familieleden. Laat jij de andere mee smullen van jouw halve boltaartje? Daarom gaan we samen een passende verpakking maken voor jouw kunstwerk. Samen met een werkbeschrijving neem je jouw halve boltaartje mee naar huis.

Leeftijd: 6 tot 12 jaar

Minimaal aantal verjaardagsgasten: 6

Duur: 2,5 tot 3 uur inclusief de verpakking maken

Prijs per kind: € 14,95 exclusief pinpoppetje voor de prinses variant

Een voorbeeld van een half boltaartje 

Kinderfeestje-Deurne-Mammarina-Jaidy-bezig-5
Kinderfeestje-Deurne-Mammarina-Jaidy-bezig
Kinderfeestje-Deurne-Mammarina-Jaidy-boltaartje-J

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2021 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID