06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Tijdens deze workshop gaan we 6 cupcakes versieren, waarvan we er 2 samen gaan doen. In deze workshop ga jij leren hoe je mooiste eenhoorns en oortjes maakt. Naar aanleiding van mijn voorbeelden ga jij zelf aan de slag.

In deze workshop kan je aan de slag met fondant of botercrème.

Sinds kort hebben we mooie doosjes om mee naar huis te nemen. Zodat ze veilig thuis kunnen komen. Want niets is leuker om aan mama, papa en je broertje of zusje kan laten zien wat voor moois je hebt gemaakt. Misschien mogen ze wel een hapje proeven van jou?

Leeftijd: 7 tot 12 jaar

Minimaal aantal verjaardagsgasten: 6

Duur: 2,0 tot 2,5 uur inclusief de verpakking maken

Prijs per kind: € 13,25

Enkele voorbeelden van Eenhoorn cupcakes maken

ccc kinderworkshop eenhoorns ccc kinderworkshop eenhoorns 2

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten, babyshowers en natuurlijk doen wij dit ook voor kinderfeestjes! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
Copyright © 2021 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID