06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Het is alweer even geleden dat we iets van ons hebben laten horen! Maar ja, we hebben zeker niet stil gezeten! Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben en wil je een leuke creatie maken met Pasen?

Pinterest

Zo zijn we druk aan de slag gegaan met onze Pinterest borden. Dat neemt alleen meer tijd in beslag, dan we hadden verwacht. Er staan een aantal borden klaar om in de spotlight te gaan staan. Dat hopen we dit Paasweekend te kunnen doen. Want alleen met een mooie taart ben je er naar ons zeggen nog niet! Zo kijken we ook naar de aankleding van de tafel. Waar jullie geweldige bruidstaart gaat komen te staan.

Pasen

Het lange paasweekend komt eraan! Maar het weer wordt niet zo geweldig. Dus wat gaan we doen?

Wij gaan met onze meiden een heerlijke Paastafel creëren, maar niet alleen met cake en taart. Op onze tafel komen ook bladerdeegbakjes met ei en bacon. En natuurlijk gaan we Paaseieren verstoppen voor de kinderen!

Mocht je nu niets leuks kunnen verzinnen, dan hebben wij wat voor jou!

Klik op de contact, rechtsboven in het menu, vul je gegevens in, met als onderwerp: Pasen en wacht geduldig ons mailtje af. Je zult een heerlijke/overheerlijke middag hebben. Succes verzekerd!

We wensen jullie een heel fijn Paasweekend toe en tot snel!

Liefs, Carolien

 

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID