06 - 154 993 55
slider-1 slider-2

Hoera, we zijn jarig!

 Een jaar geleden ging onze vernieuwde website online! Iets waar we nog steeds zeer trots op zijn. Wil je weten waarom? Lees dan onze eerste blog.

Een nieuwe website, waarom?

Het begin van Mammarina

In 2010 starten ik met het borduuratelier, Mammarina, de creatiefste borduurspecialist. Die gespecialiseerd was in leuke, originele, maar vooral persoonlijke kraamkado’s. Eerst hobby matig, maar al snel als bedrijf, doordat ik mijn baan verloor tijdens de crisis. Daarnaast breidde ik mijn bedrijf al snel uit met een andere passie. Het maken van taarten, cupcakes en diverse ander lekkernijen onder de naam: Mammarina-Kindertraktaties.

Naast mijn parttime baan en het gezin, met twee jonge meiden werd dit op een gegeven moment teveel. Toen kwam Reggy Nelissen, van HarTzakelijk ondernemen, www.ReggyNelissen.nl , op mijn pad. Samen met haar ben ik gaan uitzoeken waar ik gelukkig van werd. Maar kiezen tussen een van de bedrijven kon ik niet. Want ik hield zo van de afwisseling. Zodoende werd het nieuwe concept: kado & lekkernij geboren.

Samenwerken

Samen met Wesly Truijen en Willem Grondhuis van RenewmyID, www.renewmyid.nl en Reggy natuurlijk, kreeg de website haar nieuwe contouren. Een site, die naar mijn wens gebouwd zou worden, oh wow wat een heerlijk gevoel was dat. Het echte werk kon gaan beginnen! Teksten schrijven, het logo moest een nieuw jasje krijgen. Verder moesten er natuurlijk nieuwe visitekaartjes, briefpapier komen en een goede fotograaf. Want er moesten mooie professionele foto’s op mijn nieuwe site komen.

Zo begonnen we met elke maand een thema fotoshoot bij mij thuis. De vernieuwde site werd ingedeeld in de pijlers: kado, lekkernij en feesten & partijen, een samenvoeging van kado en lekkernij. Elke pijler kreeg dezelfde vier thema’s. Babyshower, bruiloft, jubileum en opening. Samen met fotograaf Jan Manders van Great Focus, www.greatfocus.nl, maakten we de mooiste foto’s van mijn creaties. Met deze mooie foto’s kwamen mijn teksten echt tot leven. De teksten schreef ik zelf, maar werden geredigeerd door mijn lieve broer, Mark Kok van Uw Tekstschrijver.

Eindelijk online

Na vijf en halve maand hard werken, ging mijn website online onder de naam: Mammarina, kado & lekkernij! Zonder de steun van mijn lieve man en dochters was dit niet mogelijk geweest. Mijn dochters vonden het een groot feest na afloop van de fotoshoots. Het opeten van alle lekkernijen kon weer beginnen!

Reacties vernieuwde site

Wat een enthousiaste en lieve reacties mocht ik ontvangen op mijn vernieuwde site. Nog steeds ontvang ik van aanstaande bruidsparen een mooie reactie op mijn portfolio. Hieronder heb ik er drie vermeld.

Ben jij ook zo benieuwd naar mijn vernieuwde site, neem dan snel een kijkje www.mammarina.nl. Laat je me weten wat je ervan vond?

 

Haaaiiii Carolien,

OMG wat is het gaaaaaaaaafffffffff
Knallend opvallend (genaamd naar een onderdeel uit mijn branding Training)

Ik kan hier alleen maar heeeeel blij van zijn voor jou!

Complimenten nu al aan renewmyid hoe ze het hebben vormgegeven allemaal. Nog mooier dan ik had kunnen vermoeden.

Grtz Reggy

(HarTzakelijk ondernemen)

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haha... .Thanks Reggy! :)
Dat zijn de reacties... haha...

Het is ook een erg leuke site geworden... Knallend maar ook lekker zoet!

Renewmyid

(makers website)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Wij gaan op 23 september trouwen in Helmond en zijn op zoek naar een bruidstaart. Uw portfolio staat ons erg aan. Daarnaast ben ik benieuwd of het mogelijk is om (een deel) lactosevrije taart te maken en wat de meerprijs hiervan is.

 Een aanstaand bruidspaar

 

Nieuws-updates

  1. Schrijf je in voor onze nieuws-updates!
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
  5. Ongeldige invoer
  6. Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  7. Ongeldige invoer

Ook voor Workshops...

Ook zin in een superleuke en gezellige workshop bij u thuis? Wij geven workshops voor vrijgezellenfeesten en natuurlijk doen wij dit ook voor babyshowers! Aangezien wij niet van standaard houden hebben we hier onze eigen touch aangegeven. Benieuwd, klik dan snel door!

Meer informatie ›

Logo Mammarina
Volg ons op Social Media voor unieke acties Instagram Mammarina LinkedIn Mammarina Facebook Mammarina Pinterest Mammarina
Icon contact
contact Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne
06 - 154 993 55
info@mammarina.nl
Copyright © 2024 Mammarina - Privacy Ontwerp & RealisatieRenewMyID